Takaisin

Roskakori

”Roskakori”-osiossa hallinnoit äskettäin poistettuja rivejä: voit tyhjentää roskakorin, poistaa yksittäisen rivin pysyvästi tai palauttaa sen takaisin käyttöön. Poistettujen tietojen palauttamiseen on aikaa 7 päivää, minkä jälkeen ne poistetaan lopullisesti. Ohje kertoo myös, miten voit pyytää asiakastuelta tietojen palautusta varmuuskopioista, mitä tietoja pyyntöön liitetään ja mitä palautus maksaa.

Lue lisää