Online vuokrahallintaohjelmisto, johon tuhannet vuokranantajat luottavat

Rentila tarjoaa käyttöösi helppokäyttöisen ja tehokkaan kiinteistöhallintaohjelmiston ilmaiseksi. Haluamme auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa ja tekemään kiinteistöhallinnasta helppoa.

Rentila, tuhansia käyttäjiä

50 000+
Vuokranantaja
Kymmenettuhannet vuokranantajat käyttävät Rentilaa päivittäin
200 000+
Kiinteistöt
Hallinnoimme satoja tuhansia vuokrakiinteistöjä
300 000+
Vuokralaiset
Satoja tuhansia rekisteröityjä vuokralaisia

Unohda paperi työt, Tervetuloa

Vuokratulot, kulut, korjaustyöt, muistutukset, kirjanpito... Kaikki nämä löytyvät pilvipohjaisesta kiinteistöhallinnan ohjelmistosta.Ilman Rentila-sivustoa tämä on kovaa työtä

KIINTEISTÖHALLINTA ENNEN

RENTILA TEKEE KAIKESTA HELPPOA

Rentila tekee kiinteistöhallinnasta helppoa
KIINTEISTÖHALLINTA ENNEN
Erittäin monimutkainen työprosessi
Ilman Rentila-sivustoa tämä on kovaa työtä
RENTILA TEKEE KAIKESTA HELPPOA
Kaikki tiedot ovat järjestyksessä, ja ne löytyvät yhdestä paikasta
Rentila tekee kiinteistöhallinnasta helppoa

Kenelle?

Ainutlaatuinen alusta, joka helpottaa vuokranantajien ja vuokralaisten välistä yhteyttä ja tukee heitä päivittäisessä vuorovaikutuksessa.

Vuokranantajille

Vuokranantajille

Rentila haluaa palvella vuokranantajia, jotka hallitsevat vuokrakiinteistöportfoliotaan itsenäisesti: asuntoja, taloja, pysäköintialueita jne... Kaikki ammattilaisten työkalut, joita tarvitset vuokrasuhteidesi hallintaan.

Vuokralaisille

Vuokralaisille

Tämän sivuston tarkoituksena on myös auttaa vuokralaisia ja vuokranantajia heidän päivittäisissä tehtävissään: vuokrien ja maksujen seuranta, kuitit, kunnossapito- ja korjauspyynnöt, muistutukset jne.

Kiinteistöjen ja vuokrakohteiden hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Rentila antaa käyttöösi kaikki ammattilaisten työkalut, joita tarvitset kiinteistöjesi hallintaan. Optimoi vuokratuottosi. Olemme valmiita auttamaan!Oma yhteenveto

Oma yhteenveto

Koontinäytöstä näet kaikki tietosi yhdellä silmäyksellä. Yleiskuvaus tuotosta ja kuluista, hälytykset, kiinteistöuutiset, hyödyllisiä asiakirjoja...

Vuokrakohteet/vuokralaiset

Vuokrasopimusten ja vuokralaisten helppo hallinta. Luo vuokrakohde ja vuokralainen ja linkitä ne vuokrasuhteeseen. Voit jopa ladata esitäytetyn vuokrasopimusluonnoksen.

Vuokrakohteet/vuokralaiset
Esitäytetty vuokrasopimus

Esitäytetty vuokrasopimus

Luo vuokrakohde, vuokralainen ja vuokrasuhde ja lataa esitäytetty vuokrasopimus. Tulosta lomake ja pyydä siihen vuokralaisesi allekirjoitus.

Vikalista

Vuokrasuhteen alun/lopun kalusteluettelot. Luo vuokrasopimuksen alun/lopun tietolomake, jossa on ohjeita, mittarilukemia ja digitaalikuvia. Lataa ja tulosta oma asiakirjasi, ja se on heti valmis allekirjoitettavaksi.

Vikalista
Huonekaluluettelo

Huonekaluluettelo

Luo oma LUETTELOSI ja luettele siinä huonekalut ja muut laitteistot, jotka sisältyvät vuokrakohteeseen. Lataa ja tulosta asiakirjasi, ja se on heti valmis allekirjoitettavaksi.

Lyhytkestoinen vuokraus

Hallitse lyhytkestoisia vuokrasuhteitasi ja varauksiasi helposti. Luo omia varauksia ja hae laskuja Talous-osiosta. Lataa esitäytetty vuokrasopimusluonnos.

Lyhytkestoinen vuokraus
Varausten aikataulut

Varausten aikataulut

Tarkista kaikki varauksesi yhdellä silmäyksellä. Varauskalenterista näet yleiskuvauksen kaikista varauksistasi...

Kirjanpito

Hallitse tuottoa ja kuluja. Selkeä kirjanpitoratkaisu. Seuraa vuokratuottojasi Rentila-sivuston avulla…

Kirjanpito
Tase

Tase

Rentila auttaa sinua veroilmoituksen laatimisessa. Talousyhteenvedon ansiosta löydät veroilmoitukseen tarvitsemasi tiedot helposti.

Automaattiset kuitit

Sähköiset kuitit tai laskut luodaan automaattisesti kuukausittain. Vuokrakuittisi tai laskusi luodaan automaattisesti Talous-osiossa. Voit ladata, tulostaa tai lähettää ne vuokralaisillesi sähköpostitse…

Automaattiset kuitit
Omat asiakirjat

Omat asiakirjat

Tallenna skannatut asiakirjasi (valokuvat, laskut, veronpalautukset, palvelumaksut…). Kaikki tiedot säilyvät hyvässä järjestyksessä yhdessä paikassa. Jaa ne vuokralaisesi (tai vuokranantajasi) kanssa.

Hyödyllisiä malleja

Hanki itsellesi pääsy vuokrasopimusmallien kirjastoon. Se sisältää kattavan kokoelman mallisopimuksia ja -kirjeitä sekä muita mallipohjia vuokranantajille.

Hyödyllisiä malleja
Ylläpito

Ylläpito

Kunnossapitotyökalun avulla voit helposti seurata ja hallita kunnossapito- ja korjauspyyntöjä…

Tehtävät

Luo tehtäviä ja muistutuksia, jotta voit seurata vuokrasuhteisiisi liittyviä tehtävälistoja (sopimusten uusintoja, todistuksia, veromaksuja, vakuutuksia…).

Tehtävät
Muut työkalut

Hakijat

Hakijat -osiossa voit vastaanottaa mainoksiasi koskevia hakemuksia ja hallita ja järjestää vuokralaisen hakuja paremmin.

Rentilalta löydät apua kaikkiin vuokrauksen vaiheisiin.
Pääset alkuun vain 3 minuutissa!

Pääset alkuun vain 3 minuutissa!

Autamme tällä hetkellä jo tuhansia vuokranantajia ympäri maailmaa kiinteistöhallinnassa!
Olet tehnyt hyvän valinnan.

Avaa ilmainen tili

Ei sitoutumista Aloita ilmaiseksi Pääset alkuun vain 3 minuutissa