Vuokrasopimuksen poistaminen käytöstä
Vuokrasopimuksen poistaminen käytöstä
Voit poistaa vuokrasopimuksen käytöstä, jolloin järjestelmä ei enää muodosta uusia vuokria. Tämän jälkeen voit arkistoida sopimuksen.
Jos haluat poistaa olemassa olevan vuokrasopimuksen käytöstä, siirry ”Vuokrasopimukset”-osioon ja klikkaa kyseisen vuokrasopimuksen oikealla puolella olevaa ”Poista käytöstä” -toimintoa.
Järjestelmän käytöstä poistama vuokrasopimus
Järjestelmä voi poistaa vuokrasopimuksen käytöstä automaattisesti seuraavista syistä:
- Vuokrasopimus on päättynyt. Näin käy, kun päättymispäivä on ohitettu eikä valintaa ”Jatka sopimusta automaattisesti” ole valittu.
- Tili on ollut pitkään käyttämättömänä. Jos et ole kirjautunut tilillesi useaan kuukauteen, ohjelmisto poistaa vuokrasopimukset automaattisesti käytöstä.
Vuokrasopimuksen aktivoiminen uudelleen
- Aktivoidaksesi päättyneen vuokrasopimuksen uudelleen klikkaa kyseisen vuokrasopimuksen oikealla puolella olevaa ”Muokkaa”-toimintoa, valitse ruutu ”Jatka sopimusta automaattisesti” ja tallenna muutokset. Palaa sen jälkeen oikean reunan toimintoihin ja klikkaa ”Aktivoi”.
- Aktivoidaksesi käyttämättömyyden vuoksi käytöstä poistetun vuokrasopimuksen uudelleen klikkaa suoraan kyseisen vuokrasopimuksen oikealla puolella olevaa ”Aktivoi”-toimintoa.







