Käyttäjät
Tässä osiossa voit hallita käyttäjiä, joilla on pääsy tiliisi.
Voit jakaa tilisi käytön muiden kanssa, kuten liikekumppaneiden, työntekijöiden, ystävien tai perheenjäsenten kanssa. Voit myöntää heille jommankumman kahdesta käytettävissä olevasta käyttöoikeustasosta. Tilillesi pääsyn saaneet käyttäjät voivat auttaa sinua sen hallinnassa sekä muiden käyttäjien hallinnassa heille määritetyn käyttöoikeustason mukaisesti. Voit myös peruuttaa käyttöoikeudet milloin tahansa.
Voit suorittaa seuraavat toiminnot:
- Luoda käyttäjän
- Muokata käyttäjää
- Aktivoida tai poistaa käytöstä käyttäjän
- Poistaa käyttäjän







