Takaisin
Hallitse vuokrauskohteitasi helposti ja luotettavasti

Intuitiivinen ja tehokas vuokranantajan työkalu, jota käyttävät tuhannet yksityiset vuokranantajat Suomessa ja Euroopassa.

Ilmainen rekisteröityminen

Suosittelu

Rentilan suositteluohjelma on helppo ja käyttäjäystävällinen tapa jakaa alustamme hyödyt muiden vuokranantajien kanssa.

Näin se toimii:

  1. Hanki oma suosittelulinkkisi: Kirjaudu Rentila-tilillesi ja siirry kohtaan ”Oma tili”, sitten ”Suosittelu”. Sieltä löydät henkilökohtaisen suosittelulinkkisi.
  2. Kutsu ystäviäsi: Jaa suosittelulinkkisi ystävillesi. Voit myös lähettää heille henkilökohtaisen kutsun sähköpostitse Rentilaan liittymistä varten.
  3. Mitä ystäviesi tulee tehdä? Jotta voit hyötyä suositteluohjelmasta, ystäviesi tulee noudattaa näitä yksinkertaisia vaiheita: – Luo Rentila-tili: Ystäväsi käyttävät suosittelulinkkiäsi ja luovat oman Rentila-tilinsä. Rekisteröityminen on nopeaa ja maksutonta. – Valitse maksullinen tili: Suosittelun vahvistamiseksi ystäviesi tulee valita maksullinen Rentila-tili, joka antaa pääsyn kaikkiin Rentilan premium-ominaisuuksiin.

Osallistumalla Rentilan suositteluohjelmaan jaat palvelumme edut ystäviesi kanssa ja autat heitä samalla yksinkertaistamaan vuokraustoimintansa hallintaa.

Palkitsemme sinut jokaisesta suosittelemastasi vuokranantajasta, joka tilaa maksullisen tilin.

Palkkion maksamisen vähimmäisraja on 50 €. Kun saavutat tämän rajan, voit ottaa meihin suoraan yhteyttä ja pyytää maksua.

Lisää Rentilalta

Käyttäjän luominen, muokkaaminen ja poistaminen

Lisätäksesi käyttäjän siirry ”Oma tili” -osioon, klikkaa ”Käyttäjät” ja lopuksi ”Uusi käyttäjä” -painiketta. Syötä kullekin käyttäjälle etunimi ja sukunimi, sähköpostiosoite, käyttöoikeustyyppi sekä kiinteistöt ja osiot, joihin hänellä on pääsy. Käyttäjä saa sähköpostitse kutsun, jonka avulla hän vahvistaa tilinsä ja luo salasanan. Voit milloin tahansa aktivoida käyttäjän tai poistaa hänet käytöstä.

Lue lisää

Käyttäjät

Tässä osiossa voit hallita käyttäjiä, joilla on pääsy tiliisi. Voit jakaa tilisi käytön esimerkiksi liikekumppaneiden, työntekijöiden, ystävien tai perheenjäsenten kanssa ja myöntää heille jommankumman kahdesta käytettävissä olevasta käyttöoikeustasosta. Käyttäjät voivat auttaa sinua tilin ja muiden käyttäjien hallinnassa heille määritetyn tason mukaisesti, ja voit peruuttaa käyttöoikeudet milloin tahansa. Voit luoda, muokata, aktivoida ja poistaa käyttäjiä.

Lue lisää